Tule mukaan jännittävään arvontaan ja tavoittele suurta päävoittoa Veikkaus Eurojackpotissa. Eurojackpotin tiistaisessa arvonnassa voitettu 120 miljoonan euron päävoitto vei onnekkaan pelaajan Norjaan. Myös Saksa, Tanska ja Slovenia voittivat isoja 5+1-tuloksia. Suomesta saatiin paras tulos 4+2, jolla voitettiin 3 411,80 euroa. Perjantain arvonnassa potissa on 10 miljoonaa euroa. Tule mukaan ja tavoittele suuria voittoja Veikkaus Eurojackpotissa!

Veikkaus Eurojackpot – Historian suurimmat voitot

Eurojackpotin historian suurimmat voitot ovat olleet 120 miljoonaa euroa. Norja, Saksa, Tanska ja Suomi ovat voittaneet nämä suurimmat potit eri kierroksilla. Muut suuret potit vaihtelevat 110-117,2 miljoonan euron välillä.

Liity Eurojackpotiin ja lisää voittomahdollisuuksiasi

Oletko valmis osallistumaan jännittäviin Eurojackpot-arvontoihin ja tavoittelemaan suuria voittoja? Liittymällä Eurojackpotiin pääset mukaan jännityksen, joka viikko jaetaan useita miljoonien eurojen voittoja eri voittoluokissa. Eurojackpotin voittomahdollisuudet ovat korkeat, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet napata itsellesi jättipotti!

Mikäli haluat parantaa voittomahdollisuuksiasi entisestään, kannattaa harkita useamman rivin pelaamista tai osallistumista porukkapeleihin. Pelaamalla useampia rivejä, voit kattaa laajemman numerovaihtoehtojen kirjon ja siten kasvattaa voittomahdollisuuksiasi. Porukkapeleissä taas voit pelata yhdessä muiden pelaajien kanssa, mikä jakaa kustannukset, mutta kasvattaa voittomahdollisuuksiasi.

Suuret Eurojackpot-potit Suomessa

Eurojackpotissa on voitettu useita suuria potteja Suomessa. Suomen suurin voitto oli lähes 92 miljoonaa euroa, joka meni Siilinjärvelle. Myös muissa kaupungeissa, kuten Espoossa, Vaasassa, Oulussa ja Mikkelissä, on voitettu suuria summia Eurojackpotista.

Eurojackpotin arvontamenetelmä ja peliaika

Eurojackpot-arvonnassa käytetään lottokonetta ja mekaanisia lottopalloja, jotka valitaan satunnaisesti. Arvonta suoritetaan kahdesti viikossa, tiistaisin ja perjantaisin. Arvonta on jännittävä tapahtuma, jossa numerot ratkaisevat voittajat.

Peliaika päättyy molempina arvontapäivinä kello 20.00 Suomen aikaa. Muista osallistua ennen peliajan päättymistä ja sinulla voi olla mahdollisuus voittaa suuria rahapalkintoja Eurojackpotista. Seuraa jännitystä ja odotusta aina arvontahetkeen asti.

Eurojackpotin tulokset ja voittoluokat

Eurojackpotin tulokset julkaistaan arvonnan jälkeen noin kello 22.00. Arvonta tarjoaa jännitystä odotuksen aikana, kun pelaajat voivat seurata, mitkä numerot valikoituvat voittaviksi. Voitot jaetaan eri voittoluokissa, joita on yhteensä 12.

Päävoitto vaatii viisi oikeaa päänumeroa ja kaksi oikeaa tähtinumeroa. Tämä on suurin voittoluokka, jossa suuret potit jaetaan onnekkaalle voittajalle. Kuitenkin jo kahdella oikealla päänumerolla ja yhdellä oikealla tähtinumerolla voi saada voiton pienemmässä voittoluokassa.

Eurojackpotin suosio ja kansainvälinen luonne

Eurojackpot on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja se on pelattavissa useissa eri maissa. Pelaajat ympäri Eurooppaa voivat kilpailla suurista palkinnoista. Eurojackpotin kansainvälinen luonne tekee siitä jännittävän ja erilaisen vaihtoehdon kansallisille lottopeleille.

Eurojackpotin vastuullisuus ja pelaajakokemus

Veikkaus on sitoutunut vastuulliseen pelaamiseen ja pyrkii tarjoamaan pelaajilleen positiivisen ja turvallisen pelikokemuksen. Pelaajien hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, ja haluamme edistää vastuullista pelaamista pelialalla.

Olemme pelialan edelläkävijä vastuullisen pelaamisen suhteen ja panostamme jatkuvasti toimenpiteisiin, joilla varmistetaan pelaajien turvallisuus ja hyvinvointi. Tarjoamme laajan valikoiman työkaluja, jotka auttavat pelaajia hallitsemaan pelaamistaan ja pitämään pelaamisen hallinnassa. Näihin työkaluihin kuuluvat muun muassa peliaikarajat, talletusrajoitukset ja mahdollisuus asettaa itselleen pelaamiseen liittyviä rajoituksia.

Tavoitteenamme on tarjota pelaajille ilon ja jännityksen tunteita peliemme parissa. Teemme jatkuvasti työtä pelielämysten parantamiseksi ja kehitämme pelejämme vastaamaan pelaajien tarpeita ja odotuksia. Haluamme varmistaa, että jokainen pelaaja kokee pelatessaan positiivista pelaajakokemusta.

Vastuullinen pelaaminen

Veikkaus kannustaa pelaajiaan pelaamaan vastuullisesti ja asettamaan realistiset pelaamiseen liittyvät tavoitteet. Vastuullinen pelaaminen tarkoittaa pelaamisen hallitsemista, tasapainoa ja harkintaa. Suosittelemme pelaajia asettamaan itselleen budjetin ja pelaamaan ainoastaan sellaisella summalla, joka heille itselleen on kohtuullinen. Muistutamme myös, että pelaaminen ei ole keino ratkaista taloudellisia vaikeuksia tai ongelmia.

Veikkaus tarjoaa myös tukea pelaajille, joilla on huolia tai kysymyksiä pelaamiseen liittyen. Pelaajat voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadakseen opastusta tai ohjeistusta liittyen vastuulliseen pelaamiseen. Lisäksi olemme mukana useissa peliongelmaa ehkäisevissä ja hoitavissa organisaatioissa ja työskentelemme yhteistyössä ammattilaisten kanssa pelaamisen ongelmien varhaisen tunnistamisen ja avun tarjoamiseksi.

Olemme sitoutuneet vastuulliseen pelaamiseen, ja haluamme varmistaa, että jokainen pelaaja voi nauttia peleistämme turvallisessa ympäristössä. Vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme ja pyrimme jatkuvasti parantamaan pelaajien pelikokemusta sekä edistämään pelaamisen vastuullista iloa ja hyvinvointia.

Liity Eurojackpotiin ja kokeile onneasi

Osallistu Eurojackpotiin ja koe jännittävät arvonnat. Liity mukaan Euroopan suurimpiin arvontoihin ja tavoittele suuria voittoja. Eurojackpot tarjoaa jatkuvasti jännitystä ja mahdollisuuden elämää mullistaviin rahapalkintoihin. Jo pelkkä osallistuminen voi muuttaa elämäsi!

Liittyminen Eurojackpotiin on helppoa. Voit pelata lottorivejä suoraan Veikkauksen verkkosivuilta tai läheisestä pelipisteestä. Valitse omat onnennumerosi tai pyydä koneen suosittelemaa riviä. Mitä enemmän rivejä pelaat, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa.

Eurojackpotin jännitys on vertaansa vailla. Se tarjoaa jännittävän pelikokemuksen ja mahdollisuuden miljoonien eurojen voittoihin. Liity nyt Eurojackpotin peliporukkaan ja ota selvää, kuinka onnekas voit olla! Kokeile onneasi ja saatat olla seuraava suuri Eurojackpot-voittaja.