Veikkaus.fi/tunnistautuminen tarjoaa pelaajille helpon ja nopean tavan kirjautua sisään Veikkauksen peleihin. Tunnistautuminen on turvallinen tapa varmistaa pelaajan henkilöllisyys ja estää väärinkäytöksiä. Voit käyttää tunnistautumiseen erilaisia keinoja, kuten Veikkaus-korttia, pankkitunnuksia tai muita tunnistautumismenetelmiä.

Kun kirjaudut sisään Veikkauksen peleihin, pääset nauttimaan laajasta valikoimasta erilaisia peli- ja vedonlyöntivaihtoehtoja. Voit pelata niin verkossa kuin mobiilisti, ja valittavanasi on muun muassa suosittuja pelejä kuten Lotto, Eurojackpot ja Vikinglotto. Tunnistautuminen varmistaa myös, että voittosi ja pelaamisesi ovat aina turvassa.

Kirjautuminen sisään Veikkauksen peleihin on helppoa. Siirry sivustolle veikkaus.fi/tunnistautuminen ja valitse itsellesi sopiva tunnistautumismenetelmä. Voit kirjautua sisään käyttämällä pankkitunnuksiasi, Veikkaus-korttia tai muita tunnistautumiskeinoja. Kun olet kirjautunut sisään, voit aloittaa pelaamisen heti turvallisesti ja vaivattomasti.

Käytä Veikkaus.fi/tunnistautumista ja nauti turvallisesta ja viihdyttävästä pelikokemuksesta Veikkauksen peleissä.

Veikkauksen etuasiakkuus – Edut ja arvonnat rekisteröityneille asiakkaille

Veikkauksen etuasiakkuus on kaikkien rekisteröityneiden asiakkaiden yhteinen asiakasohjelma. Etuasiakkaana saat viikoittain kymmeniä rahanarvoisia etuja ja elämyksiä urheilun ja kulttuurin etukohteissa ympäri Suomea. Voit myös osallistua asiakasarvontoihin ja saada monipuoliset palvelut, kuten maksuttoman VeikkausTV:n ja TotoTV:n.

Veikkaus-kortti – Edut ja palvelut tunnistautumisen avulla

Veikkaus-kortti tarjoaa monipuolisia etuja ja palveluita Veikkauksen Etuasiakkaille. Kortin avulla voit säilyttää voittosi kuponkipeleissä, lukuun ottamatta Toto-pelejä, ja hyödyntää alennus- ja ilmaisetuja eri etukohteissa. Lisäksi kortin avulla voit pelata Veikkauksen pelejä myyntipaikkojen lisäksi myös verkossa ja mobiilisti.

Saat Veikkaus-kortin käyttöösi tunnistautumisen avulla. Tunnistautuminen on turvallinen tapa varmistaa henkilöllisyytesi ja estää väärinkäytökset. Veikkaus-kortti antaa sinulle myös pääsyn monipuolisiin palveluihin, kuten maksuttomaan VeikkausTV:hen ja TotoTV:hen, joissa voit seurata pelejä suorana lähetyksenä.

Veikkaus-kortin avulla voit nauttia pelaamisesta entistä enemmän, hyödyntää tarjolla olevia etuja ja palveluita sekä pelata pelejä missä ja milloin tahansa.

Pelaamisen hallinta ja peliestot Veikkauksessa

Veikkaus tarjoaa asiakkailleen monipuolisia välineitä pelaamisen hallintaan. Pelaamisen hallinta on tärkeä osa vastuullista pelaamista, ja Veikkaus haluaa tarjota turvallisen peliympäristön kaikille pelaajilleen.

Pelihistorian tarkastelu

Veikkauksen pelaajat voivat tarkastella omaa pelihistoriaansa helposti ja nopeasti. Tämä antaa pelaajalle mahdollisuuden seurata omaa pelaamistaan ja pitää hallinnassaan, kuinka paljon aikaa ja rahaa he käyttävät peleihin.

Pelaamisen rajoitukset

Veikkauksessa pelaajat voivat asettaa itselleen rajoituksia pelaamiseen. Näitä voivat olla esimerkiksi tappiorajat, jotka estävät tappioiden kasvamisen liian suuriksi, tai tunti- tai päivärajoitukset, joiden avulla pelaaja voi hallita omaa pelaamistaan ajallisesti.

Peliajan ja rahan rajoittaminen

Vaikka pelaaminen voi olla hauskaa ja jännittävää, on tärkeää asettaa itselleen rajat, ettei pelaaminen vie liikaa aikaa tai rahaa. Veikkauksessa pelaajat voivat asettaa itselleen rajoja ja estää pelaamisen, jos he huomaavat sen muodostuvan ongelmaksi. Näitä rajoja voi olla esimerkiksi tuntiraja pelaamiseen tai tappioraja tiettynä aikana.

Peluuri – apua pelaamisen hallinnassa

Pelaaminen voi joskus muodostua ongelmaksi, ja Peluuri on Veikkauksen tarjoama palvelu, joka auttaa pelaajia, joiden pelaaminen vie enemmän aikaa tai rahaa kuin haluaisivat. Peluuri tarjoaa maksutonta neuvontaa puhelimitse ja chatin välityksellä. Pelaajat voivat saada tukea ja ohjausta oman pelaamisen hallintaan sekä tietoa ongelmapelaamisesta ja sen hoitomahdollisuuksista.

Veikkauksen tavoitteena on tarjota vastuullista pelaamista sekä turvallisia ja vastuullisia peliympäristöjä kaikille pelaajilleen. Pelaamisen hallinta ja peliestot ovat tärkeitä välineitä tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Uudistus raaputusarpoihin – Tunnistautuminen ja lisäarvonta

Vuoden 2024 alusta lähtien kaikki raaputusarvat edellyttävät tunnistautumista. Tunnistautuminen voidaan tehdä Veikkaus-kortin, pankkitunnusten tai mobiilikortin avulla. Tunnistautumisen avulla pyritään ennaltaehkäisemään pelihaittoja, helpottamaan ikärajavalvontaa ja rakentamaan turvallisempaa peliympäristöä. Lisäksi kaikki arvat, joissa ei ole voittoa, voi ilmoittaa mukaan päivittäiseen lisäarvontaan, jossa arvotaan viisi kappaletta 1000 euron voittoja.

Tunnistautumisen vaikutus voiton lunastukseen

Vaikka raaputusarvat edellyttävät tunnistautumista, voiton lunastaminen edellyttää edelleen alkuperäistä arvaa. Voittaneita arpavoittoja ei siis makseta suoraan pelaajan pelitilille, vaan ne on lunastettava myyntipaikassa alkuperäisen arvan avulla. Jotta voitonlunastus on mahdollista, tarvitaan arvassa olevat tunnistetiedot, jotka syötetään myyntipäätteelle voiton tarkastuksen yhteydessä.

Arpojen myynti ja lunastus ennen tunnistautumista

Vuoden 2023 loppuun asti raaputusarpoja voi ostaa ja niiden voittoja voi lunastaa ilman tunnistautumista. Arpojen myynti ja lunastusprosessi tulee muuttumaan vuoden 2024 alusta lähtien, jolloin tunnistautuminen tulee pakolliseksi kaikille pelaajille.

Pelien pelaaminen myyntipaikoissa ja verkossa

Veikkauksen pelejä voi pelata monipuolisesti niin myyntipaikoissa, verkossa kuin mobiilisti. Tunnetuimmat pelit, kuten Lotto, Eurojackpot ja Vikinglotto, sekä raaputusarvat ovat helposti saatavilla sekä myyntipaikoissa että verkossa. Pelaaminen on helppoa ja turvallista riippumatta siitä, missä päätät pelata.

Myyntipaikoissa pelaaminen tarjoaa perinteisen ja sosiaalisen pelikokemuksen, jossa voit jännittää yhdessä muiden pelaajien kanssa. Verkkopelaaminen taas mahdollistaa pelien pelaamisen kätevästi omalta kotisohvalta. Voit pelata suosikkipelisi milloin tahansa, 24/7, ja saat samat jännityksen hetket pelin kuin pelin parissa.

Lisäksi mobiilipelaaminen tarjoaa mahdollisuuden pelata missä ja milloin tahansa, olit sitten matkalla tai odottaessa ystävääsi kahvilassa. Voit ladata Veikkaus-sovelluksen älypuhelimeesi ja pelata suosikkipeliäsi kätevästi missä ikinä oletkaan. Mobiilipelaamisen ansiosta et koskaan jää paitsi jännityksestä, oli sitten kyseessä iso voitto Lotto-arvonnassa tai uusimman raaputusarvan paljastuminen.

Ei väliä, pelaatko myyntipaikoissa, verkossa vai mobiilisti – Veikkauksen pelit tarjoavat sinulle jännitystä, hauskaa ja mahdollisuuden voittaa isoja palkintoja. Valitse itsellesi sopivin pelipaikka ja nauti Veikkauksen tarjoamista monipuolisista peleistä!

Veikkaus.fi/tunnistautuminen ja muut palvelut

Veikkaus.fi/tunnistautuminen tarjoaa pelaajilleen laajan valikoiman palveluita. Yksi näistä palveluista on maksuton VeikkausTV, jossa voit seurata pelien lähetyksiä suorana. VeikkausTV tarjoaa jännittäviä hetkiä ja mahdollisuuden pysyä ajan tasalla Veikkauksen peleistä.

Toinen mielenkiintoinen palvelu on TotoTV, jossa pääset seuraamaan hevosurheilutapahtumia suorana lähetyksenä. TotoTV tarjoaa mahdollisuuden nauttia kiehtovista kilpailuista ja tehdä vedonlyöntiä hevosurheilun parissa.

Veikkaus tarjoaa myös monipuolisia peliympäristöjä, joissa voit pelata erilaisia pelejä verkossa. Voit osallistua esimerkiksi Lottoon, Eurojackpotiin, Vikinglottoon ja muihin suosittuihin peleihin suoraan omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi. Veikkauksen peliympäristöt tarjoavat helppokäyttöisiä ja turvallisia ratkaisuja pelaamiseen.

Peluuri – Apua ongelmapelaamiseen

Peluuri on Veikkauksen tarjoama palvelu, joka auttaa pelaajia, joiden pelaaminen vie enemmän aikaa tai rahaa kuin haluaisivat. Peluuri tarjoaa maksutonta neuvontaa puhelimitse ja chatin välityksellä. Palvelu on suunniteltu tarjoamaan tukea ja apua pelaajille, jotka kamppailevat ongelmapelaamisen kanssa.

Peluuri auttaa pelaajia käsittelemään peliongelman ja tarjoaa keinoja pelaamisen hallintaan. Palvelun avulla pelaajilla on mahdollisuus puhua ammattilaisen kanssa, joka ymmärtää ongelmapelaamisen haasteet. Peluuri tarjoaa tukea ja ohjausta sekä auttaa pelaajia tunnistamaan keinoja, joilla he voivat rajoittaa ja hallita pelaamistaan.

Veikkaus.fi/tunnistautuminen – Turvallisuus ja vastuullisuus

Veikkaus.fi/tunnistautuminen on ensisijaisesti suunniteltu varmistamaan pelaajan henkilöllisyys ja estämään mahdolliset väärinkäytökset. Tunnistautuminen on tärkeä osa Veikkauksen vastuullisuusohjelmaa, jonka tavoitteena on tarjota kaikille pelaajille turvallinen ja vastuullinen peliympäristö.

Veikkaus sitoutuu aktiivisesti ehkäisemään pelihaittoja ja tarjoamaan apua pelaajille, joiden pelaaminen aiheuttaa ongelmia. Tunnistautumisen avulla Veikkaus pystyy valvomaan ja seuraamaan pelaamista tehokkaammin, ja tarjoamaan tarvittaessa tukea ja neuvontaa. Pelaajat voivat luottaa siihen, että Veikkaus.fi/tunnistautuminen edistää vastuullista pelaamista.

Veikkaus.fi/tunnistautuminen on tärkeä askel kohti pelien turvallista pelaamista. Tämä varmistaa, että pelaajien henkilöllisyys on asianmukaisesti vahvistettu ja että pelaaminen tapahtuu vastuullisessa ympäristössä. Veikkauksen sitoutuminen turvallisuuteen ja vastuullisuuteen tekee pelaamisesta huoletonta ja nautinnollista kaikille Veikkauksen asiakkaille.